CKD'den Gençlik ve Spor Bakanına Çağrı!

CKD, 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, yarın saat 21’de televizyondan İstiklal Marşı çalınması için çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Kadınları Derneğin çağrısında ayrıca “Sayın Bakanımız, şu andan itibaren milletimiz sizden gelecek haberi beklemektedir” denildi.  CKD’nin, sosyal medya hesapları ile kurumsal web sitesinden paylaştığı ve basına servis ettiği çağrı metninde, doğrudan Bakan Kasapoğlu’na hitaben, şu ifadeler yer alıyor: 

“Sayın Bakanımız, bildiğiniz gibi salgınla mücadele kapsamında evlerimizden çıkamadığımız bu dönemde, milletçe bütünleşmemizin eşsiz anlarını ortaya koyan ‘Saat 21.00’de Balkonlarımızdan Alkışlama’ eylemi, sağlık emekçilerimize şükranlarımızı sunmayla başlamış; 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda televizyondan verilen İstiklal Marşımızın bir ağızdan söylenmesiyle bir milli şölene dönüşmüştür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını da ‘Saat 21.00’de Balkonlarımızdan Alkışlama’ yönünde genel bir eğilim ortaya çıkmıştır. Bayraklarımız ve alkışlarımız yanında kuşkusuz İstiklal Marşımız da söylenecektir. Gençlik ve Spor Bakanımız olarak sizden, 19 Mayıs günü saat 21.00’de İstiklal Marşımızın televizyondan çalınması için girişimde bulunmanızı, böylelikle milli marşımızın bir düzen içinde, toplu olarak söylenmesinin yolunu açmanızı beklemekteyiz.”
                            

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri