Çocuklarda beyin gelişimi için gıda takviyesi önemli

Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, Özellikle gelişme çağında çocukların zekâ gelişimi ve kavrama yeteneğinin desteklenmesi için düzenli Omega-3 takviyesi alınmasının önemini vurguladı.

Omega-3 takviyesi, beyin sağlığı ve sinirsel iletilerin normal fonksiyonlarının korunmasına yardımcı oluyor, çocuklar okul ve sosyal hayatlarında başarıyla ilerliyor. Normal beyin gelişiminin desteklenmesine katkı sağlayan Omega-3 yağ asitleri, sinirsel iletilerin normal işlevlerinin korunmasında olumlu etki gösteriyor. Yapılan bilimsel çalışmalarda okul başarısı üzerinde Omega-3 desteğinin olumlu etkilerinin gözlemlendiğini söyleyen Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, çocukların sağlıklı gelişimleri için DHA yönünden zengin beslenilmesini ve düzenli Omega-3 takviyesiyle normal gelişimin desteklenmesini öneriyor.

Zade Vital’in çocuklara özel olarak geliştirdiği Miniza Omega-3 serisi, 5 farklı ürün seçeneğiyle beyin, göz ve sinir fonksiyonların normal gelişimini desteklerken; yer fıstığı, çörek otu yağı ve multivitamin takviyeli formülleriyle normal bağışıklığın korunmasına katkı sağlıyor, lezzetli aromasıyla ise çocukların favorisi oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri