Coldwell Banker Life'dan Sosyal Sorumluluk Hamlesi

İzmir Mavişehir merkezli Coldwell Banker Life'ın Broker'ı Uğur Sezginer, Karşıyaka'da kurulan “Geleceğim Ol Derneği”ne üye olarak ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırdıklarını belirtti.

Geleceğim Ol Derneği Başkanı Serdar Yavaşoğlu ile görüşerek firma özelinde ve bireysel olarak üye olduklarını dile getiren Uğur Sezginer, derneğin sosyal sorumluluk anlayışıyla önemli işlere imza attığını kaydetti.

YARDIMLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

Sezginer, “Geleceğim Ol Derneği” ailesi ekonomik anlamda zor durumda olan öğrencileri okutmak ve burs vermek için yardımlar gerçekleştiriyor. İlkokuldan üniversiteye kadar öğrencilere yardım severler aracılığıyla burslar veriliyor. Yardıma ihtiyacı olan aileler tespit edilerek evleri ziyaret ediliyor ve yardımda bulunuluyor. Biz de Coldwell Banker Life ailesi olarak Geleceğim Ol Derneği yetkilileriyle birlikte Yamanlar ve Cumhuriyet mahallelerinde bazı ziyaretler gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi olan vatandaşları ziyaret ederek destek olduk. Bu hareketin diğer insanlara da örnek olmasını istiyoruz. İyilik ve yardımların paylaştıkça çoğaldığının farkındayız” diye konuştu.

Derneğe katılım gösterenlerin hem yıllık üye aidatı verdiklerini, hem de bireysel olarak dernek etkinliklerine katılarak yardımcı olabildiklerini dile getiren Uğur Sezginer şunları söyledi: “Dernek faaliyetlerine destek vermeye devam edeceğiz. Doğru insanlara ulaşarak destek olmak da ayrı bir güven veriyor. Bu tarz ortak etkinliklerde toplumsal duyarlılığın artırılması için yer almak istiyoruz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri