Cumhur İttifakı Ocakları'ndan kritik atama kararları!

Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan’ın imzasıyla yapılan yeni atamalarda, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Yunus Aydınarığ, Doğu ve Güneydoğu’dan Sorumlu Barış Elçisi Başkanlığına ise Mehmet Songur getirildi.

Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan’ın imzasıyla alınan genel merkez kararı doğrultusunda teşkilat yapısında önemli görevlendirmelere gidildi.

Yapılan açıklamaya göre, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Yunus Aydınarığ atanırken, Doğu ve Güneydoğu’dan Sorumlu Barış Elçisi Başkanlığı görevine ise Mehmet Songur getirildi.

Cumhur İttifakı Ocakları tarafından yapılan duyuruda, söz konusu atamaların teşkilatın saha gücünü artırmaya yönelik olduğu vurgulanırken, yeni görevlendirilen isimlere başarı temennisinde bulunuldu.

Genel Başkan Ferhat Aydoğan, yapılan atamaların birlik ve beraberliği pekiştireceğini ifade ederek, teşkilat çalışmalarının daha etkin bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri