MEDYA EGE- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parti istifasını bugün resmen duyurdu. Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini açıklayan Çerçioğlu, bu önemli kararının ardından, AK Parti’nin 24'üncü kuruluş yıl dönümü programı kapsamında törenine katıldı.
Rozet takılma töreninden önce kısa bir konuşma yapan Çerçioğlu, "Yargılanmaktan hiçbir zaman korkmadım, alnım ak ve başım dik. Benim tek derdim var ülkeme ve Aydın'a hizmet etmek. Bundan sonra AK Parti çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.
Tören alanında Cumhurbaşkanı tarafından karşılanan Özlem Çerçioğlu, burada Cumhurbaşkanı tarafından AK Parti rozetini taktı. Siyasi hayatında yeni bir sayfa açan Çerçioğlu’nun bu hamlesi, siyasi çevrelerde geniş yankı uyandırdı.