Devlet Bahçeli, yeniden MHP'nin Genel Başkanı

MHP Genel Başkanı Bahçeli 1169 delegeden 1167'sin oyunu alarak tekrar genel başkan seçildi

MHP’nin 12’nci Olağan Büyük Kurultayı'nda tek aday olan Devlet Bahçeli ‘Lider Devlet Bahçeli’ müziği eşliğinde salona giriş yaptı. Ana muhalefet partisi CHP, kurultaya davet edilmedi. Devlet Bahçeli, oylamanın ardından MHP Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

MHP’nin ‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka’ temasıyla düzenlenen 12’nci Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda başladı.

Mustafa Kemal Atatürk ve MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in posterlerinin asıldığı salon, Türk Bayrakları ve MHP bayraklarıyla süslendi. Işıklandırmanın kırmızı-beyaz renklerde yapıldığı salonda, ‘’Yüreğin, vatan sağ olsun’, ‘Vatanımız var olsun’, ‘MHP’nin sevdası milletin bekası’, ‘Milliyetçi hareket beka için var elbet’ afişleri yer aldı. Partililer, salonu sabahın erken saatlerinde doldurdu. Kurultay için hazırlanan ‘2023 Marşı, Milli Duruş ve Lider Devlet Bahçeli’ müzikleri ile kurultay müzikleri çalındı.

YENİDEN GENEL BAŞKAN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Devlet Bahçeli’ müziği eşliğinde salona giriş yaptı. Bahçeli, partilileri Bozkurt işaretiyle selamladı. Kurultayda tek aday olan Bahçeli, bin 169 delegeden bin 167'sinin oyunu alarak tekrar MHP Genel Başkanı seçildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri