DSP İl Başkanı Karahan, Terörü Kınadı

Demokratik Sol Parti İzmir İl Başkanı Karahan'dan terörü kınama açıklaması geldi.

Demokratik Sol Parti Izmir Il Başkanı Aygül Karahan'ın İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısına dair basın açıklaması.

"İstanbul Vezneciler de yaşanan hain saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden polis ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

Ülkemizde her gün yaşanan terör olayları, her gün alınan şehit ve yaralı haberleri, her gün patlayan bombalar, her gün akan kan ve gözyaşı Türk milletinin sabır ve tahammüllerini bitirme noktasına getirmiştir.

Böyle mübarek günde, terörizmin kanlı yüzü, teröristlerin namert ve aşağılık eylemleri, bizleri ve Türk milletini bir kez daha yasa boğmuştur. Türk milleti tarihinin en ürkütücü günlerinden, en şiddet ve acı dolu döneminden geçmektedir.

Her gün patlayan bombalar, yürekleri kavuran şehit haberleri, herkesi derin bir endişeye sevk eden sivil hedeflere yönelik saldırılar ülkemizi istikrarsız ve belirsizliğe sokmuştur.

Toplumsal huzur, asayiş ve iç barış ortamı ciddi şekilde zedelenmiştir.

Ne yazık ki, AKP hükümetinin tarihi yanlış ve tutarsız politikalarının bedelini Türk milleti ödemektedir. Ama unuttukları tek şey Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz değildir, Türk Milleti yalnız ve güçsüz değildir. Bu terörist saldırılarla milli birliğimizi bozamayacaklardır. Her zorlamanın ve diretmenin sonunda olduğu gibi milletimiz yan yana, omuz omuza, tek ses, tek nefes ve tek vücud olarak gereken duruşu sergileyecek bu gidişata dur diyecektir.
Türk Milletinin başı sağolsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri