“Ege Bölgesi Eğitim Kampı” düzenlendi!

TÜGVA Eğitim Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu “Ege Bölgesi Eğitim Kampı” programını İzmir’de gerçekleştirildi.

Gençlere daha iyi hizmet etmek için teşkilat içinde yapılan kampın verimli geçtiğini ifade eden TÜGVA’ya gönül veren ve gönüllü olarak görev alan vakıf çalışanları her çalışmalarında gençleri düşündüklerini,gençler için her zaman daha çok hizmet edeceklerini de belirttiler.

Her yıl gerçekleştirilen eğitim kampları vakıftaki gönüllülerin gayretini artırma ve farklı konularda kendilerini geliştirme konusunda büyük katkı sağlamaktadır.

TÜGVA’nın misyonunu ve vizyonunu daha iyi anlamak ve ele almak için fırsat olan eğitim kampına katılım da oldukça fazlaydı.

Açılış konuşmasını yapan TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Mesut ÖNDEŞ;

“Eğitim kamplarımız vakfımızdaki çalışmalarımız için bizlere yol gösteren programlardır.Gençlere nasıl daha iyi hizmet ederiz sorusunun cevabını aldığımız kamplarımızda TÜGVA’nın ne kadar büyük ve sıcak bir aile olduğunu idrak ediyoruz.Bu sene düzenlenen kampımızın İzmir’de gerçekleştirilmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir.Bu programda emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz.Kampımız hayırlara vesile olsun.Tekrardan hoş geldiniz.” dedi.

8 ilden gelen teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen kampta Doç.Dr. Mehmet DİRİK,Osman Nuri KABAKTEPE, Prof.Dr. Mehmet ÇELİK ve Salih EĞRİDERE Vakıf ve Teşkilatçılık ile ilgili konularda bilgi ve tecrübe aktarımında bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri