Ege Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Mengü Noyan Çengel’in vereceği eğitimler “İngilizce Günlük ve Akademik Konuşma” ve “İngilizce Çeviri(İngilizce- Türkçe/Türkçe –İngilizce)” olarak iki ayrı seviyede gerçekleşecek.
“İngilizce Çeviri” programına katılan kursiyerler; mesaj, mektup, makale yazımı, çeviri becerileri kazandırma, gramer tekrarı, temel-bileşik cümle yapıları, günlük ve akademik yaşama yönelik sözcük ve cümle yapıları, cümle-cümlecik-paragraf ve çevirileri konularında eğitim görecek. 5 Mart tarihinde başlayacak eğitimler, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Seminer Salonu’nda yapılacak.
“İngilizce Günlük ve Akademik Konuşma” programı kapsamında ise; günlük yaşamda ve akademik ortamda orta düzeyde konuşma becerilerini geliştirme, gramer, temel ve bileşik cümle yapıları, sıklıkla kullanılan yapılar, karşılıklı konuşma ve tartışma becerileri gibi konular işlenecek. Eğitimler 4 Mart tarihinde başlayıp 16 hafta sürecek ve Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek.