Eğitim için resitale davet

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu temsilcileri, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Karadağ'ı ziyaret etti.

Geçmiş dönem Soroptimist Avrupa Kulüpleri Başkanı Ayla Selçuk ve İzmir, Alsancak, Karşıyaka, Kordon ve Göztepe Soroptimist Kulüpleri temsilcilerinin yer aldığı ziyarette, kulübün eğitim amaçlı yaptığı çalışmalar anlatıldı.
Yapılan etkinliklerden elde ettikleri gelirleri öğrencilerin eğitimi için kullandıklarını belirten Ayla Selçuk, Barış ve Çağdaşlık Projesi'ni yaşama geçireceklerini söyledi. Bu kapsamda 11 Kasım 2016 günü Ufuk ve Bahar Dördüncü kardeşlerin piyano resitalini düzenlediklerini kaydeden Selçuk, “Barış ve Çağdaşlık Projesi kapsamında İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediğimiz etkinliğimiz saat 20.00'de başlayacak. Bu etkinlikten elde edeceğimiz gelirleri öğrencilerin eğitim için kullanacağız. Atatürk ilkelerinin ışığında sanatçıların yetişmesi için mücadele ediyoruz. Etkinliğimize İzmirlileri davet ediyoruz” dedi.


İGC Başkanı Misket Dikmen de, ziyaretten duyduğu hoşnutluğu dile getirdi. Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Dikmen, “Eğitim ve çağdaşlaşma yolunda yaptığınız tüm çalışmalarda İzmir Gazeteciler Cemiyeti olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri