Engelsiz bir Seferihisar için birlikte yola çıkıldı

Seferihisar Belediyesi, SEKADER iş birliğiyle engelli vatandaşlar için özel bir tekne gezisi düzenledi. Başkan İsmail Yetişkin, “Engelleri birlikte aşıyor, mutluluğu paylaşıyoruz” diyerek dayanışma vurgusu yaptı.

MEDYA EGE- Seferihisar Belediyesi, toplumun tüm kesimlerine dokunan, kapsayıcı ve sosyal adalet odaklı projeleriyle fark yaratmayı sürdürüyor. Kadından çocuğa, yaşlıdan engelli bireylere kadar herkes için daha yaşanabilir bir Seferihisar hedefiyle çalışmalar yürüten Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, özellikle dezavantajlı grupların topluma tam ve eşit katılımı için örnek projelere imza atıyor.

Bu kapsamda, Seferihisar Engelsiz Eşit Yaşam ve Kampçılık Derneği (SEKADER) iş birliğiyle engelli vatandaşlara yönelik çok özel bir tekne gezisi düzenlendi.

'ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ'

Başkan Yetişkin, sosyal medya hesabından etkinlikle ilgili şu paylaşımı yaptı: “Engelleri birlikte aşıyor, mutluluğu paylaşıyoruz. Seferihisar Engelsiz Eşit Yaşam ve Kampçılık Derneği’nin (SEKADER) iş birliğiyle engelli vatandaşlarımız için çok özel bir tekne gezisi gerçekleştirdik. Seferihisar’da her bir vatandaşımızın hayatına dokunmaya, engelleri dayanışma ve sevgiyle kaldırmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri