ESHOT duyurdu: O hatlarda güzergah değişikliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak Toros Caddesi'nde başlatacağı asfalt çalışmaları nedeniyle 5 ESHOT hattında geçici güzergah değişikliğine gidildi. 22 Haziran Pazartesi başlayacak uygulama öncesi vatandaşlar uyarıldı.

MEDYA EGE - ESHOT, yeni haftaya güzergah güncellemeleriyle başlıyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Konak ilçesinde gerçekleştirilecek yol yenileme faaliyetleri, bölgedeki toplu taşıma trafiğini doğrudan etkileyecek. Mehmet Akif Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Toros Caddesi'nde, Toros Meydanı ile mezarlık arasındaki bölümde kapsamlı bir asfalt serim işlemi hayata geçirilecek.

22 Haziran 2026 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak düzenleme kapsamında, bölgeyi yoğun olarak kullanan beş farklı otobüs hattının rotası geçici süreyle yeniden şekillendirildi. Bu zorunlu değişiklikten Gümrük yönüne giden 34 numaralı Esentepe, 41 numaralı Levent ve 42 numaralı Çınartepe araçları etkilenecek. Ayrıca 441 numaralı Çınartepe ile Şirinyer Aktarma Merkezi güzergahında çalışan otobüslerin yanı sıra 475 numaralı Tınaztepe Üniversitesi - Halkapınar Metro seferlerini yapan araçlar da asfalt çalışmaları bitene kadar alternatif yolları kullanacak.

ESHOT Genel Müdürlüğü, haftanın ilk iş gününde yaşanabilecek olası mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla İzmirlileri uyardı. Seyahat planlamasında sıkıntı yaşamak istemeyen vatandaşların, detaylı ve güncel durak güzergah bilgilerine kurumun resmi internet sitesi üzerinden ulaşabileceği hatırlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri