Geleneksel Kitvak Kermesine davetlisiniz!

Kitvak’ın geleneksel hale getirdiği “Kitvak Kermesi”  13 Aralık 2019 Cuma günü, 12.00-18.00 saatleri arasında Kültürpark Tenis Kulüp’ te yapılacak.

KİTVAK Geleneksel Kermesi kapsamında gıdadan, yılbaşı hediyeliklerine, özgün sanat eserlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar, yüzlerce ürün ve hizmet Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılara sunulacak.

İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü Yönetimi ve Rose Garden 1941 Cafe ve Kitvak İcra Komitesi Üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul “İcra Komitemiz bu yıl da birbirinde özel ürünlerle dolu keyifli bir kermes için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı öğle yemeği molasında kermesimizde görmeyi diliyoruz. Yılbaşı alışverişiniz ile yeni projemize katkı sağlayarak siz de umuda destek verebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Tüm İzmirlileri ve basın mensuplarını Kitvak Kermesi’ne davet eden Soncul “Şimdiden tüm Kitvak Dostları’nın yeni yılını canı yürekten kutluyorum. Yeni yıl umuda, sağlığa, tüm Dünya’da barışa ve güzelliklere vesile olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri