Gençlik ve edebiyat İzmir'de buluşuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Genç İzmir Kitap Kulübü” buluşmalarında, gençler bu ay Paulo Coelho'nun "Portobello Cadısı" adlı kitabı ile okuma yolculuğuna çıkacak.

İzmirli gençler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin yeni kitaplar keşfetmesi, farklı bakış açılarıyla okuduklarını tartışması ve okuma sürecini daha keyifli hale getirmesi için başlattığı “Genç İzmir Kitap Kulübü”nde buluşuyor. Her ay farklı bir kitabın ele alındığı kulüpte bu ay Paulo Coelho'nun "Portobello Cadısı" okunacak.

KAYITLAR AÇILDI

Kitap Kulübü'nün dördüncü buluşması, 20 Mart Perşembe günü, 18.30-20.30 saatleri arasında Alsancak'taki Tarihi Havagazı Fabrikası Genç İzmir Merkezi'nde düzenlenecek. Brezilyalı yazar Paulo Coelho'ya ait olan, asıl adı "Şirin Halil" olan bir kadının kendini araması ve tanımasının anlatıldığı "Portobello Cadısı" kitabının konuşulacağı oturuma katılmak ve detaylı bilgi almak için gencizmir.com web adresi ziyaret edebiliyor. Etkinlik ücretsiz ve kontenjanla sınırlı olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri