Gezici Açıkhava Film Günleri Menderes’te devam ediyor

Cem Karaca'nın hayatını anlatan Gözyaşları belgeseli, 29 Temmuz'da saat 21.00’de Menderes Amfi Tiyatro'da ücretsiz olarak gösterilecek. Başkan İlkay Çiçek tüm Menderes halkını davet etti.

MEDYA EGE- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen “Gezici Açıkhava Film Günleri” kapsamında, Türk rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alan Gözyaşları belgeseli, Menderes’te sinemaseverlerle buluşuyor.

Menderes Belediyesi, sanatın ve kültürün toplumla buluşması için yürüttüğü çalışmalarla dikkat çekiyor. Özellikle gençlerin ve ailelerin bir araya gelebileceği etkinlikler sayesinde, ilçede kültürel yaşam her geçen gün daha da canlanıyor. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in sosyal medya hesabından duyurduğu gösterime, Menderes halkını sanatla buluşturmayı amaçladıklarını aktardı.

ETKİNLİK BİLGİLERİ:

Film: Gözyaşları (Cem Karaca Belgeseli)

Etkinlik: Gezici Açıkhava Film Günleri

Tarih: 29 Temmuz 2025

Saat: 21.00

Yer: Menderes Amfi Tiyatro

Ücret: Ücretsiz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri