Google’dan Apple’a dikkat çekici gönderme!

Google’ın I/O 2019 etkinliğinde tanıttığı Pixel ailesinin yeni telefonu Google Pixel 3a dikkatleri üstüne toplamayı başardı.

Google bu cihazla beraber Apple ile kıyasıya rekabete hazır. Google Pixel 3a ile iPhone XS‘e  gönderme ile de bu rekabeti alevlendirdi! Google Pixel 3 serisi özellikle Night Sight moduyla, düşük ışıktaki fotoğraf performansı ile birçok cihazın gece çekimleri ile kıyaslanamaz fotoğraflar çıkartmıştı. Diğer cihazların çoklu kameralar ile yapamadığını Google tek kameraya sığdırmayı başardı.

Pixel 3 ilk sunulduğu zaman çok kıyaslanan iPhone XS ve Pixel 3 rekabeti şimdi Pixel ailesinin yeni cihazı ile iyice kızıştı. Google hazırladığı duvar boyu afişle Apple’a büyük bir gönderme yaptı.

Afişte Google, iPhone XS ve Pixel 3a ile çekilmiş aynı iki fotoğrafı alt alta karşılaştırarak büyük fiyat farkıyla da önde olduğunu vurguladı. Tabii ki Google afişinde direkt olarak model ismi yazamadı fakat afişte Phone X olarak adlandırılan cihazın fiyatını 999 dolar olarak belirtmiş. Buradan cihazın XS olduğunu anlayabiliyoruz.

Google’ın Pixel 3a’daki low-light görüntüleme modu ve Night Sight modu sayesinde iki fotoğraf arasındaki kalitedeki farklılık dikkat çekici. Google’ın dikkat çektiği noktalardan biri de iPhone XS ile Pixel 3a’nın arasındaki 600 dolarlık fiyat farkı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri