Herkes gibi çocuk özlemim var!

Kuşum Aydın, müzik ve magazin yazarı gazeteci Hakan Kanburoğlu'nun konuğu oldu. 

''MÜGE ANLI VE EKİBİ BENİ ARADI'' 

Bir dönem sunduğu programlara ekranlarda reyting rekoru kıran şarkıcı Kuşum Aydın, çocuğu olduğu yönünde çıkan haberler ile ilgili ilk kez gazeteci Hakan Kanburoğlu'na konuştu. Kuşum Aydın, ''20’li yaşlarımda İsviçreli kız arkadaşım vardı ve giderken bana ‘’Hamileyim’’ dedi. O zaman tabii ki rahat ortam olmadığı için aileme bu durumu söyleyemedim ve peşinden gidemedim. Şimdi olsa göz açıp kapayıncaya kadar kalkıp gidersiniz ama artık aramızda bir bağ kalmadı. Zaten öyle bir şey olsaydı dönüp beni bulurdu. Bu haberi ise yeniden güncellediler. Çocuğumun cinsiyeti belirlendi ve işin içine Müge Anlı’yı karıştırdılar. Müge Anlı ekibi beni aradı ve ‘Böyle durum varsa biz ilgilenelim.’’ dediler. Müge Anlı çok eski arkadaşımdır, tamamen asparagas bir haber.'' dedi. 

''ÇOCUK ÖZLEMİM VAR AMA HAYAT AİLE KURMAMA MÜSAADE ETMEDİ''

Çocuk özlemiyle ilgili Kuşum Aydın, ''Çocuk özlemi herkeste olduğu gibi bende de zaman zaman oluyor. Ben yeğenlerimi sevmekten mutluyum. Bu özlemin bir yolunu göremiyorum. Çocukları çok seviyorum, bayılırım. Hayat aile kurmama müsaade etmedi, kısmet.'' açıklamasını yaptı. 

''MENAJERİMİN KARDEŞİYLE EVLENDİM''

2008 yılında yaptığı evlilik hakkında da ilk kez konuşan Kuşum Aydın, '' Ben yurt dışında menajerimin kız kardeşiyle evlendim, evliliğim formalite bir evlilikti. Oralarda yapamayacağımı anladığımda evliliğimi yarıda bıraktım. Yurt dışına sadece gezmek ve tatil amaçlı gidiyorum.'' ifadelerini kullandı. 

''TELEVİZYON DEFTERİNİ KAPADIM, KURALLARA UYAMAM''

'Yeniden ekranlara döner misiniz?' sorusuna Aydın, '' Televizyonda artık bir program yapabileceğimi, işin içine para girse dahi düşünmüyorum. Çünkü ben nispeten rahat bir dönem de televizyon programı yaptım, şimdi ki kurallara uyabileceğimi düşünmüyorum. O yüzden de ne olursa olsun kaç para verilirse verilsin televizyon programı yapacağımı düşünmüyorum. Tülin Caner’i yaptığım programı yapmak şu an imkansız, ben televizyon defterini kapadım. Daha öğretici, daha ağır, reyting kaygısı gütmeden yaşıma uygun bir program yaptırırlarsa mesela Çarkıfelek’i sunmak isterim, daha aksiyonu az, riski az şeyler yapabilirim.'' yanıtını verdi. 

''RAKİBİM YOK ÇÜNKÜ YAPTIĞIM PROGRAMLARI YAPAN YOK''

'Televizyon sektöründe rakipleri var mı?' sorusuna ise Kuşum Aydın, ''Televizyon programları sabahları şıkır şıkır yapardık, bizden sonra sabah programları yapılmadı. Onun için bir şey diyemem. Eğlenceli sabah programlarının yerini Müge Anlı aldı, ben de iyi bir Müge Anlı izleyicisiyim, formatlar değişti, eğlence programları pek yok ama Müge Anlı’yı zevkle izliyorum. Çok insan da seyrediyor. Ben dizileri seyretmem ama benim hayatımda en güzel kanal Acun’un kanalı, oradaki programlar bana enerji katıyor, rakip diye biri yok çünkü şıkır şıkır program yok.'' karşılığını verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri