HÜSEYİN EROĞLU: FİNAL PASLARINI DOĞRU ATAMADIK

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsunspor maçında ileri uçta final paslarını istedikleri şekilde atamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Samunspor’a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eroğlu “Geçen hafta Ankaragücü maçında almış olduğumuz galibiyeti bu haftaya da taşımak için sahaya çıktık. Maça iyi başladık, geçişlerle pozisyonlar bulduk fakat istediğimiz final paslarını bir türlü atamadık. Yine ceza sahasına girdiğimiz pozisyonlarda doğru oyuncuyu bulamadık. Dengeli giden oyunda top rakipteyken de kaleye yaslandığımızda kalemizde golü gördük” dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında bu sezonun en çok ceza sahası girişini yaptıkları maçı oynadıklarını dile getiren Hüseyin Eroğlu, “Son vuruşlarda etkisiz olmamızın yanı sıra doğru oyuncuyu bulamayınca bir türlü golü atamadık. Eğer golü atsak maç lehimize dönebilirdi. Bireysel becerilerde başarılı değildik. Samsunspor maçını kaybettik, üzgünüz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri