İrem Derici'den LBGTİ+ Bireylere Selam!

İrem Derici, kariyerinin ilk Harbiye konserinde "Affeder mi Aşk Bizi?" şarkısını söylerken her zaman destek verdiği LGBTİ+ bireylere de selam çaktı.

İrem Derici, organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon'un yaptığı "Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi” konser serisi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinin sahibiydi.

Birbirinden farklı konseptler hazırlanan ilk Harbiye performansında kendisine 30 dansçının eşlik ettiği İrem Derici, uzun süre boyunca listelerde zirveyi bırakmayan "Affeder mi Aşk Bizi?" şarkısını söylerken her zaman destek verdiği LGBTİ+ bireylere de selam çaktı. Derici, sahnede dansçıları ile şarkısını söylerken Ukraynalı ünlü makyaj artisti Yulian elinde LBGTİ+ bayrağı ile sahneye geldi. İrem Derici ve Yulian beraber dans ederek rengarenk aşkları kucakladı.

Hakkında Çıkan Haberlerle Kendini Ti'ye Aldı.

Yıllar önce katıldığı Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici hayalini gerçekleştirdi. O günden bugüne katıldığı programlar, hakkında çıkan gazete kupürlerinden hazırlanan bir VTR ile başlayan konserde İrem Derici hem iş hem özel hayatında hissettiği gibi yaşadığını ve değişmeyeceğini görüntüleri ti'ye alarak anlattı. "Neler olmuş neler. Ben vahşi bir atım, kimse beni evcilleştirmeye çalışmasın. Kim benimle dört nala koşacak kadar yürekliyse kapım açık." diyerek net ifadeler kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri