İyi ki doğdun Mikrop

İzmir'in sevilen sanatçı ve şovmeni Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş önceki gece sahne aldığı Bahçe cafe'de hoş bir sürprizle karşılaştı.

Sahnede şarkılarını söylerken Saatler tam 24.00 gösterdiğinde salona giren dostları '' İyi ki doğdun Mikrop ''şarkısı ile sanatçıya büyük sürpriz yaptı.Mikrop Hikmet'i en çokta şaşkına çeviren geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Diyarbakır MissDefne gelinlik firmasının sahibi Genç iş adamı Soner yılmaz ve eşi Özge Yılmaz oldu. Diyarbakır'dan sırf Mikrop Hikmet'in doğum günü için gelen Soner -Özge Yılmaz'ın da heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Bu etkinlik Mikrop'un sahne aldığı mekanı hınca hınç dolduran sevenlerinede büyük bir sürpriz oldu.Üzerinde Mikrop Hikmet'in fotoğrafının bulunduğu pastayı, sürprizi organize eden Ressam ve siyasetçi Nur Öztürk Şengüler ve  Ethem şengülerin yanısıra katılım gösteren dostları ile beraber kestiler.

Mikrop Hikmet ''Diyarbakır ve İzmir arası kurulan bu dostluk kardeşliğin herkese örnek olmasını diliyorum ve bu pastayı üflüyorum'' diyerek pastayı kesti.

Gece geç saatlere kadar süren eğlence mikrop hikmetin şarkı ve şovları ile devam etti. Pist bir an için boş kalmadı.

Geceye katılanlar arasında Bahçe cafe sahibi Zeki Bozgan ve işletmeci Raşit Dayanç, Degrade Moda gelinlik firmasının sahibi modacı Tolga Degrade ve Zeynep Degrade, Yedigöller cafe işletmesi sahibi Nurettin Akmeşe, Karacan akademi kurucu sahibi Kemal Yatkın ve eşi, fotografçı ve kameraman Mehmet Erdoğan'ın yanı sıra İşadamı Mustafa Acar ve eşi, Acar unlu mamüllerin sahibi genç iş adamı Sultan Acar, Müzisyen Atacan Ozan ve Nazmi Özbora, genç iş adamı Erhan Öztürk  ile Caner-Dilay Özölçülü ile Neslihan -Metin Gökyolcu çiftide katılım gösterdi.

Biz de Medya Ege ailesi olarak İzmirlilerin sevgilisi değerli köşe yazarımız güzel insan Mikrop Hikmet'in doğum gününü kutlar, sağlıklı, mutlu bir ömür dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri