MEDYA EGE - Urla Belediyesi, 9. İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali kapsamında edebiyat tutkunlarını özel bir söyleşide bir araya getiriyor. Edebiyat dünyasının usta kalemlerinden İsmail Güzelsoy, Urla’da düzenlenecek etkinlikte yazar ve şair Haydar Ergülen’in sorularını yanıtlayacak.
19 Ekim 2025 Pazar günü saat 16.00-17.00 arasında Urla Belediyesi Kent Tarihi ve Arşivi (UKTA) binasında gerçekleşecek söyleşi, Güzelsoy’un edebiyat yolculuğuna ve yazarlık serüvenine ışık tutacak. Etkinlik, hem edebiyatseverler hem de yazın dünyasına ilgi duyanlar için önemli bir buluşma niteliği taşıyor.
Urla Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, festivalin edebiyatın birleştirici gücünü öne çıkaran bu anlamlı oturumuna tüm vatandaşların davet edildiği belirtildi. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlik, İzmir ve çevresinden katılacak edebiyatseverlere ilham dolu bir söyleşi sunmayı hedefliyor.