İZMİR'DE İVANA SERT İZDİHAMI

PODYUMUN YILDIZLARI MAVİBAHÇE'DE PARLADI

İzmir'in lüks yaşam merkezi MaviBahçe 29 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Shopping Fest kapsamında muhteşem bir defileye imza attı. 

Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşen defilede yeni sezonun en şık kıyafetlerini Türkiye'nin önde gelen modelleri tanıttı. 

Moda ikonu İvana Sert , Özge Ulusoy,  Şenay Akay, Şebnem Schaefer, Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel çocuk modeli Banu Miray ve Serkan Tan'ın da aralarında bulunduğu ünlü modeller, podyuma çıktı. 

Defilede adeta İvana Sert izdihamı yaşandı. İşte Benim Stilim yarışmasınının ünül jürisi İvana Sert'le yüzlerce hayranı fotoğraf çektirmek için yarıştı. Bir anda hayranlarının arasında kalan İvana Sert, korumaları aşan hayranlarıyla selfie yaptı. 

İVANA SERT PEKER AÇIKALIN'LA FİLM ÇEKİYOR

Bir süredir ekranlara ara veren İvana Sert, "Çok yakında yepyeni bir programla ekranlarda olacağım. İzmir'den Antalya'ya gidiyorum. Peker Açıkalın'la bir komedi filmine başladım. Yakında vizyona girecek. Çok komik bir film oluyor. Biz gülmekten çekemiyoruz. İzleyici de çok gülecek" dedi. 

ŞENAY AKAY: ARTIK ANNE OLMAK İSTİYORUM

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Cem Özer'in üstlendiği defilede podyuma çıkan mankenlerden Şenay Akay ise "Bu sene çok fazla gelinlik defilesine çıktım. Artık ben de evlenip anne olmak istiyorum" diye konuştu. 

Ünlü manken Özge Ulusoy ise basın mensuplarının Arda Turan'la ilgili ısrarlı sorularını "Bu soruya cevap vermiyorum" diyerek yanıtladı. 

İki seans halinde gerçekleşen Markalar Defilesi'ne İzmirliler büyük ilgi gösterdi. Yeni sezon kıyafetlerini büyük bir beğeniyle izleyen MaviBahçe ziyaretçileri 2017 Shopping Fest kapsamında keyifli bir gün geçirdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri