İzmir'de kadın ve kariyer konferansı

İzmir'de 3 yıldır sosyal yardım işleri ile adından söz ettiren İnsan İçin Umut Derneği, bu kez Kadın ve Kariyer konulu bir konferansa ev sahipliği yapacak.

İzmir'de 3 yıldır sosyal yardım işleri ile adından söz ettiren İnsan İçin Umut Derneği, bu kez Kadın ve Kariyer konulu bir konferansa ev sahipliği yapacak. Dernek tarafından düzenlenecek olan Kadın ve Kariyer adlı konferans Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde 21 Eylül 2016 tarihinde saat 14.00'da gerçekleştirilecek. Konferansta kadın ve kadınların kariyerlerinin önündeki engeller, kadınların kendi kendine koyduğu engeller gibi pek çok konu başlığı ele alınacak.

Konferansın konuşmacıları ise AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Milli Eğitim Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Funda Kocabıyık ile Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı olacak. İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, "Halkımızı bilinçlendirmek için, kadınlarımız ile toplum için örnek teşkil eden kişileri bir araya getireceğiz. Bu konferansta toplumdaki kadın ve kariyeri ile ilgili bilinmeyenleri ya da yanlış bildiklerimizin doğrusunu öğrenme fırsatı bulabileceğiz. Tüm İzmirlileri bu konferansa bekliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri