İzmir'in meşhur lezzeti midyeyi şimdi de şubesinde sunuyor

25 yıldır midyecilik yapan İbrahim Ak, Şirinyer'de ilk şubesini açtı.

İzmir'in meşhur lezzeti midye dolmayı 25 yıldır hemşehrileriyle buluşturan İbrahim Ak, Midye Cin markasıyla Buca Şirinyer'de ilk şubesini açtı. 2020 yılına kadar İzmir'de 15 şube daha açarak bu muhteşem lezzeti hijyenik bir ortamda İzmirliler'e sunmayı hedeflediğini belirten Ak, tüm midye sevenleri Şirinyer Koşuyolu'ndaki Midye Cin şubesine davet etti. İbrahim Ak aynı zamanda midye tava ve içli köfte gibi lezzetleri de şubesinde sunuyor.

Uzun zamandır midyecilik yapan ve Türkiye'ye ilk midye fabrikasını kazandıran İbrahim Ak, yeni açtığı şubesinde de yine midyeleri kendi imalathanesinde yaptığını belirtti. İbrahim Ak, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış belgeyle üretimhanesinde hijyenik bir şekilde ürettiği midye dolmaları yeni şubesiyle taçlandırıyor.

Uzun yıllardır İbrahim Ak'ın müşterisi olan  Mustafa Vurankaya da İbrahim Usta'nın midyelerinin müdavimi... Temiz ve sağlıklı olduğu içini İbrahim Usta'nın elinin lezzeti olduğu için midye dolmaların müdavimi olduğunu belirten Vuralkaya, tüm İzmirliler'i meşhur lezzeti yerinden tatmaya davet etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri