MEDYA EGE - Filoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi iş insanı Fatih Fil, sokakta yürürken silahlı saldırıya uğradı. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından gerçekleştirilen saldırıda Fatih Fil’in bacağına iki kurşun isabet etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Fil, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Tedavisinin ardından taburcu edilen Fil, sağlık durumunun iyi olduğunu duyururken saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Açıklamasında, saldırının arkasında bir planın olduğunu ima eden Fil, şu ifadeleri kullandı:
“Bu sorunlu çocukları aparat olarak kullanacağınıza kimseniz ne sorununuz varsa benimle siz çıkın ortaya... Sinsi sinsi arkadan gelip bunu yapan/yaptıran kabadayı mı oldu şimdi?”