İZSU Ekipleri sağanak yağışa karşı teyakkuzda

İZSU, 6-7 Ekim’de beklenen yoğun yağış öncesi tüm ekiplerin sahada olduğunu açıkladı. Vatandaşlar su baskını, rüzgâr ve fırtınaya karşı tedbirli olmaya çağrıldı. Acil durumlar için 185 Çağrı Merkezi 7/24 hizmette.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü, 6 Ekim Pazartesi gecesi ve 7 Ekim Salı günü kent genelinde etkili olması beklenen yoğun yağış öncesinde tüm ekiplerin sahada olduğunu belirtti.

Yağışın neden olabileceği su baskını, rüzgâr ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Acil durum ve ihbarlar için 185 Çağrı Merkezi’nin 7/24 hizmet verdiği hatırlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri