Kadın ve Siyaset konulu panel Buca'da gerçekleşti

Buca Belediyesi'nin düzenlediği "Kadın ve Siyaset" konulu panel, yoğun katılım ile Buca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Başkan Kılıç, "Kadının siyasetteki yerini ve gelmesi gereken noktayı konuştuk" dedi.

Medya Ege- Buca Belediyesi'nin kadının siyasetteki yerini tartışmak amacıyla düzenlediği "Kadın ve Siyaset" konulu panel tamamlandı. Buca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen panel, yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Belediyesi kadın çalışanları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ve parti teşkilatının katılımıyla gerçekleşen panelde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da katkı sağladı.

Başkan Kılıç, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Gülizar Biçer Karaca'yı düzenlediğimiz “Kadın ve Siyaset” konulu panel için meclis salonumuzda ağırladık. Kadının siyasetteki yerini ve gelmesi gereken noktayı konuştuk. Etkinliğimize katılan ve emek veren herkese teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri