Karabağlar'da feci kaza

Karabağlar'da freni patladığı düşünülen minibüs, ana caddeye çıkıp motosiklet üzerindeki karı-kocaya çarptı.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada 45 ASS 44 plakalı ve freninin boşaldığı düşünülen minibüs, Eskiizmir Caddesi'ne hızla girerek, cadde üzerinden geçen üzerinde karı-koca çiftin bulunduğu 35 HZ 062 plakalı motosiklete çarptı.

Motosiklete çarpmasıyla karı-kocayı yoldan ve motosikletin üzerinden atan minibüs, hızını alamayarak yolun kenarında park halinde bulunan araçlara çarparak durabildi.

Kaza yerinden gelen sesler üzerine olay yerine önce vatandaşlar, sonra polis ve ambulans ekipleri geldi. Ağır yaralı olan ve yerde yatan karı-koca ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapıldı.

Freni patladığı iddia edilen, bir başka iddia ise sarhoş olduğu iddia edilen minibüsün sürücüsü kaza yerine gelen ilk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet üzerinde bulunan kazadan sonra ağır yaralanan karı-koca ise ilk müdahaleleri kaza yerinde sağlık ekipleri tarafından dakikalarca yapıldı. Hayat belirtisi olan çift, gerekli tedbirler alındıktan sonra hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı.

Kaza anını gören cadde üzerindeki vatandaşlar, minibüsün caddeye birden girip, motosiklete vurup, onları önüne katıp, üzerindekileri ayrı ayrı yerlere atıp park halindeki araçlara çarparak durduğunu söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri