Karabağlar’da Korona Desteği!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca’nın talimatıyla meclis üyeleri ilçedeki muhtarlara maske, kolonya ve hijyen desteği verdi.

Karabağlar‘da korona virüsü nedeniyle tam bir seferberlik yaşanıyor. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, bir yandan destek talebinde bulunan vatandaşlara yardım eli uzatanların yardımlarını ulaştırırken, diğer taraftan kamu düzeninin sağlanması adına kurumlara destek vermeye devam ediyor.

Hayırseverlerin gönderdiği yaklaşık 5 bin adet gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Başkan Doğruca, bir yandan da kurduğu WhatsApp hattı üzerinden yaklaşık 20 bin kişinin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirtti. İlçenin demografik yapısı ve ekonomik durumuna bağlı olarak gerçekten destek bekleyen çok sayıda insan olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca, “Hayırseverler ile vatandaşlar arasında köprü olmak, bir elin diğer ele verdiği yardımı ulaştırmak, ramazan ayında buna vesilen olan bizi de yardımda bulunanları da yardımları alanları da mutlu ediyor” dedi.

İlçe olarak, kamu düzeninin işlemesi için muhtarlara da destek verdiklerini belirten Başkan İrfan Doğruca, “Onlara kolonya, maske ve hijyen maddesi desteği verdik. Çalışmalarını aksatmadan, vatandaşlarımıza hizmet etmelerini sağlamak istedik. Bu anlamda Karabağlar Belediyesi’nde görevli meclis üyesi arkadaşlarımız sorumlu şekilde çalıştılar. Muhtarlarımıza hem desteğimizi ulaştırtırdılar hem de onların ve mahalle sakinlerinin varsa sorunları, beklentilerini dinlediler. Türkiye olarak, İzmir Karabağlar olarak birlik dayanışma içinde bu zor günleri aşağımıza inanıyorum”  dedi.


 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri