Karşıyaka Belediyesi'nde, personel hizmet içi eğitimlerle gelişiyor

Kent A.Ş. tesislerinde görevli personele yönelik olarak verilen mutfak, sunum ve salon servisi eğitimi düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi, faaliyet gösterdiği her alanda en iyi hizmeti vermek amacıyla hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kent A.Ş. tesislerinde görevli personele yönelik olarak verilen mutfak, sunum ve salon servisi eğitimi tamamlandı. Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADUSEM) tarafından, Prof. Dr. Osman N. Özdoğan koordinatörlüğünde düzenlenen eğitimi alan personele katılım belgeleri teslim edildi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından eğitime ilişkin yapılan açıklamada "Kent A.Ş. tesislerimizde görevli personelimize yönelik, Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADUSEM) tarafından, Prof. Dr. Osman N. Özdoğan koordinatörlüğünde düzenlenen mutfak , sunum ve salon servisi eğitimimizi tamamladık; eğitim alan personelimize ''Eğitim Katılım Belgesi" verdik. Karşıyaka Belediyesi olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda en iyi hizmeti vermeyi önemsiyor, hizmet içi eğitimlerle gelişimimizi sürdürüyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri