Karşıyaka "foto gezer" grubundan Ata'ya lokma etkinliği

'Foto Gezer' gurubu geleneksel hale getirdikleri, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitler için  bin kişilik lokma döktürdü. 

Soğukkuyu Camii önünde gerçekleştirilen lokma dökme etkinliğinde lokma alan vatandaşlar şehitlere dua ederken şehitleri düşünerek böyle bir olayı gerçekleştirdikleri için Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri ‘Foto Gezer’ gurubuna teşekkür ederken, Ulu önderimiz Atatürk Annesi Zübeyde hanımı biz Karşıyakalılara boşuna emanet etmediğini gösteriyor diye duygularını dile getirdiler.  
 
Foto Gezer Gurup sözcüsü Gülcihan Naslıca, "Geleneksel hale getirdiğimiz lokma dökme etkinliğimizinin bu yıl 5’incisini gerçekleştirdik. Lokmamızı, bu yılda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitlerimiz için döktürüyoruz. “Atatürk’ü Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız”. Ancak her gün şehit haberleri gelmeye devam ediyordu ve bu bizleri çok üzüyordu. Bizde ‘Foto Gezer’ gurubu olarak bütün Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimiz hayrına döktüğümüz lokmalar bize huzur veriyor. Türk halkının Atatürk'e olan sevgisi ve saygısı her geçen gün dahada artıyor. Zor çartlarda yoktan var ettiği Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta ve Atasını asla unutmadı" şeklinde konuştu.
 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri