Karşıyaka'da Cumhuriyet için resmi geçit töreni yapıldı

Karşıyaka Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen Resmi Geçit Töreni’nde gençleri coşkuyla selamladı. Duygu dolu şiirler ve konuşmalarla Cumhuriyet gururu Karşıyaka’da hep birlikte yaşandı.

MEDYA EGE - Karşıyaka, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladı. Karşıyaka Belediyesi, düzenlenen Resmi Geçit Töreninde geleceğin teminatı olan gençleri selamlayarak, Cumhuriyet’in mirasına sahip çıkmanın onurunu yaşadı.

Tören boyunca ellerinde Türk bayraklarıyla korteje katılan öğrenciler, Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını gururla ifade etti. Gençlerin duygu dolu şiirleri ve yürekten konuşmaları, törene katılan protokol üyeleri ve vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri, gençlerle tek tek ilgilenerek onların heyecanına ortak oldu. Törende birlik, beraberlik ve Cumhuriyet bilinci ön plana çıktı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmi Geçit Töreni’nde geleceğimizin teminatı gençlerimizi coşkuyla selamladık. Duygu dolu şiirleri ve yürekten konuşmalarıyla gurur duyduk.” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri