MEDYA EGE - Konak Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan kişilere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Zeytinlik Mahallesi’nde konteyner yanına mobilya ve moloz atığı bıraktığı belirlenen kişilere toplam 91 bin 900 TL idari para cezası uygulandı.
İHBAR ÜZERİNE EKİPLER HAREKETE GEÇTİ
Konak Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, duyarlı bir vatandaşın görüntülü ihbarı üzerine belediye ekipleri bölgede inceleme başlattı. Yapılan çalışma sonucunda mobilya ve moloz atıklarını konteyner yanına bırakarak çevre kirliliğine neden olan kişiler tespit edildi.
Belediye ekipleri tarafından sorumlulara 91 bin 900 TL idari para cezası kesildi.
VATANDAŞLARA İHBAR ÇAĞRISI
Konak Belediyesi açıklamasında, çevre kirliliği ve benzeri olumsuzluklarla karşılaşan vatandaşların 444 35 66 numaralı telefon hattı veya belediyenin internet sitesi üzerinden ihbarda bulunabileceği belirtildi.