MEDYA EGE - Konak Belediyesi, fuar kapsamında kurduğu stantta ziyaretçilerini çeşitli etkinlik ve aktivitelerle ağırlamaya devam ediyor.
Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 13 Eylül’e kadar sürecek fuar boyunca Konak Belediyesi standındaki etkinliklerin devam edeceği belirtildi.
Uzun Havuz kenarında yer alan stantta farklı yaş gruplarına yönelik renkli etkinlik ve aktiviteler düzenlenirken, ziyaretçilerin standa yoğun ilgi gösterdiği ifade edildi.
Konak Belediyesi paylaşımında, “Yüzlerinde kocaman bir gülümsemeyle standımızdan ayrılan her misafirimizin mutluluğu bizim için çok kıymetli” ifadelerine yer verdi.
Belediye, etkinliklerin fuarın son gününe kadar devam edeceğini belirterek tüm vatandaşları Uzun Havuz kenarında bulunan Konak Belediyesi standına davet etti.