Konak’ta güz dönemi hobi ve sanat kursları başlıyor

Konak Belediyesi, semt merkezlerinde düzenlenecek 2026 Güz Dönemi Hobi ve Sanat Kursları için kayıtların başladığını duyurdu. Sanat atölyelerinden piyanoya, resimden yaratıcı dramaya kadar farklı alanlarda eğitimler verilecek.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi, semt merkezlerinde 2026 Güz Dönemi Hobi ve Sanat Kurslarını başlatmaya hazırlanıyor.

Farklı yaş ve ilgi gruplarına yönelik düzenlenecek kurslarda, katılımcıların hem yeni beceriler kazanması hem de sosyal ve sanatsal faaliyetlere katılması amaçlanıyor.

Belediyenin semt merkezlerinde gerçekleştirilecek eğitim programında sanat atölyeleri, piyano, resim ve yaratıcı drama başta olmak üzere farklı ilgi alanlarına hitap eden kurslar yer alacak.

Konak Belediyesi, yeni dönemde vatandaşları birlikte üretmeye ve öğrenmeye davet ederken, kursların katılımcılara ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirme ve yeni hobiler edinme fırsatı sunacağını bildirdi.

Kurslara katılmak isteyenler, Konak Belediyesinin başvuru sistemi üzerinden kayıt yaptırabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri