Konkordato sürecindeki Ata Redüktör üretime devam ediyor!

İzmir Torbalı merkezli sanayi devi Ata Redüktör, konkordato sürecindeki başarılı yönetimiyle güven tazeledi. Mahkemeden 6 aylık ek süre alan firma; üretim, istihdam ve pazar faaliyetlerine ara vermeden ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

İzmir Torbalı’daki merkez ve Ankara’daki şubesiyle sanayi üretiminin ve parça satışının önemli temsilcilerinden biri olan Ata Redüktör, konkordato sürecini başarılı bir şekilde yönetmeye devam ediyor. Bir süre önce konkordato ilan eden firma için mahkeme tarafından verilen 1 yıllık mühletin ardından, sürecin olumlu ilerlemesi ve firmanın faaliyetlerini düzenli şekilde sürdürmesi nedeniyle 6 aylık ek süre kararı alındı.

Ülke genelinde redüktör ve elektrik motoru üretimi alanında faaliyet gösteren Ata Redüktör’de üretim hattında herhangi bir duraksama yaşanmazken, fabrikanın üretim ve pazar faaliyetleri planlanan şekilde devam ediyor. Firma, mevcut ekonomik koşullara rağmen üretim kapasitesini koruyarak çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, konkordato süreci de oldukça sağlıklı bir şekilde yürütülüyor. Sürecin firma lehine ilerlediği ve finansal yapılanmanın planlanan şekilde devam ettiği ifade ediliyor. Öte yandan fabrikada herhangi bir işçi çıkarma ya da üretimde yavaşlama söz konusu değil. Ata Redüktör, çalışanlarıyla birlikte üretimine devam ederken ülke sanayisine katkı sunmayı sürdürüyor. Ülke sanayisinin önde gelen markalarından biri olarak gösterilen Ata Redüktör, hem üretim gücü hem de istihdama sağladığı katkıyla bölge ekonomisinde önemli bir yere sahip olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri