"Live From Samsun Fest" heyecanı başladı!

Türkiye’nin taptaze YouTube konser kanalı “Live From”un festival serisi şehrine geliyor. İstanbul ve Ankara'nın ardından Samsun'lu müzikseverler 2 günlük "Live From Samsun Fest" ile eğlenceye doyacaklar.

“Live From Samsun Fest”' Bayhan Müzik organizasyonuyla, 12 ve 13 Ağustos'ta, 6 farklı sanatçının katılımı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Doğupark Amfi sahnesinde gerçekleşecek. Teoman, Göksel, Yüksek Sadakat, Güliz Ayla, Batu Akdeniz ve Gökcan Sanlıman Festival Ruhunu Samsun'a Getiriyor.

Türkiye'nin rockstarı Teoman, pop müziğinin en güçlü kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, rock müziğin köklü gruplarından Yüksek Sadakat, kendi şarkıları ve performansı ile adından söz ettiren Güliz Ayla ile yeni nesil alternatif rock müziğin temsilcilerinden Batu Akdeniz ve Gökcan Sanlıman iki günde Samsunlu her yaştan genç ile buluşacak.

Özlediğimiz festival ruhu Samsun'a gelirken, konserlerin biletleri passo'da satışta. Samsun'un ardından Live From serisi 19 Ağustos'ta İstanbul Kadıköy'e geliyor. Festival Park Kadıköy'de gerçekleşecek olan tek günlük festivalde Batu Akdeniz, Yüksek Sadakat, Göksel ve Teoman İstanbullu müzikseverler ile buluşacak. Live From serileri Türkiye genelinde devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri