Menderes'te kazalara karşı güvenlik önlemi

Menderes Belediyesi, Özdere Çukuraltı Mahallesi’nde sık sık kazaların yaşandığı iskeleyi vatandaşların güvenlik talepleri doğrultusunda kaldırma kararı aldı.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Özdere Çukuraltı Mahallesi’nde vatandaşların dile getirdiği güvenlik endişeleri üzerine, sık sık kazaların yaşandığı iskeleyi sökme kararı aldı.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; alınan bu kararın bölgedeki can ve mal güvenliğini artırmayı amaçladığı belirtildi. Vatandaşların sağlık ve güvenliğini her zaman önceliklendirdiklerini ifade eden belediye yetkilileri, bu tür önlemlerle mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri