Menderes'te sporcular kapı dışarı edildi!

Menderes'te Başkan Mustafa Kayalar'ın imzasıyla Mesev Gençlik Spor Kulübü kira sözleşmesi olmadığı için kapı dışarı edildi

Kemalpaşa Mahallesi'nde anfi tiyatronun arkasında bulunan Mesev Gençlik Spor Kulübü'ne tahliye kararı alan Menderes Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü sporcuları sokağa attı. Menderes Belediyesi Başkanı Mustafa Kayalar imzalı gönderilen yazıda kulüp binası olarak kullanılan odanın kiralama sözleşmesi olmadığı gerekçesiyle tahliye 7 gün içinde ivedi olarak tahliye edilmesi istendi.

Yazıda "5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 15. maddesi ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 75. maddesi hükümleri gereğince taşınmazda işgalci durumunda olduğunuzdan ve belediyemiz taşınmaz ihtiyacına istinaden taşınmazı yazımız tebliğ tarihinden itibaren 7 gün içinde tahliye etmemeniz durumunda belediyemizce tahliye edilecektir" denildi. Kulüp binası 7 gün içinde tahliye edilmeyince, Menderes Belediyesi zabıtaları odadaki eşyaları çıkartarak tahliye işlemini gerçekleştirdi.

Masev Gençlik Spor Kulübü Başkanı Metin Gezici, yaşananlar yüzünden Başkan Mustafa Kayalar ve Menderes Belediyesi'ne isyan etti. Gezici, "Başkan Kayalar, 14 Ekim'de bizi tahliye etti. Bu sadece bize yapılan bir davranış değil spora ve sporcuları da baltalayan bir davranış oldu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri