Meta Han Music'ten QR Kaset

Türkiye ve dünyada ilk ve tek olan, Meta Han Music' e ait Qr Kaseti resmi olarak yayınlandı.

Müzik ve sanat için farklı bir bakış açısı geliştirilip teknolojiyi kullanarak hayata geçen bu proje pek çok kapıyı açarak yepyeni bir akımı başlatıyor. Hem sanat, sanatçı, hem dinleyici için yepyeni bir buluşma imkanı diyebiliriz.

Müzik ilk olarak plak, sonra kaset, CD, hatta sadece Müzik içeren teknolojik cihazlar derken şimdi QR kaset olarak METAHANMUSIC müziğin tasarladığı bir ürüne evrilmiştir.

Kaset 5 şarkıdan oluşan güncellenebilir içerik vaad ediyor. Aynı zamanda kullanıcı için 1 de klip sunuyor. Bu Gece, Playboy, Beni Gece Gibi Gör, Fantastik ve Metaverse isimli şarkıların yer aldığı kaset " HaN " isimli sanatçıya aittir. Dance, trap, rap müzik türlerinin hakim olduğu kaset son derece modern adına yakışır olarak tasarlanan içerikler özgün ve tamamlayıcı hale getirerek değer katmıştır. Han kendine ait bir label oluşumuna giderek ve Qr Kaset ürününü tasarlayarak bu akımı başlattığını söylüyor.

Tüm dünyada ve müzik sektöründe yepyeni bir akım ayrıca yaygınlaşarak gelişecek ve belkide pek çok geçmiş dağıtım araçlarından çok daha kalıcı hale gelecek Qr Kaset ilk ve şimdilik tek olarak Türkiye ' de hayata geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri