MHP FOÇA’DA MERT YÖNEYER GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 15.Olağan Foça İlçe Kongresi 12 Temmuz 2026 Pazar Günü gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Mert Yöneyer güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.

Foça İlçe Kongresi öncesi Mehter Takımı çaldığı marş ve parçalarla coşkuyu arttırdı.

Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Ak Parti Foça İlçe Başkanı Ramazan Genç, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri, MHP’nin İzmir ve Manisa İlleri’nden gelen bazı İlçe Başkanları, bazı Ülkü Ocakları ilçe başkanları ya da temsilcileri ile partililer katıldı.Divan oluşturulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan konuşmalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” talimatı ve temasına vurgu yapıldı.

Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi. Seçimli kongreye tek aday olarak giren Mert Yöneyer kullanılan oyların tamamını alarak yeniden MHP Foça İlçe Başkanı olarak seçildi.Sonuçların açıklanmasının ardından katılımcı ve delegelere teşekkür eden Mert Yöneyer; “Milliyetçi Hareket Partisi Foça İlçe Teşkilatımızın 15. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşku, birlik ve beraberlik içinde tamamlamış bulunuyoruz. Bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmayan, Genel Sekreter Yardımcımız, İzmir Milletvekilimiz Sayın Tamer Osmanağaoğlu’na, İzmir İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’e, İzmir’imizin her köşesinden kongremize teşrif eden çok kıymetli İl yöneticilerimiz, İlçe başkanlarımız ve ilçe yöneticilerimize, Ülkü Ocakları Başkanımıza, değerli hemşehrim, kardeşim Manisa Yunusemre İlçe Başkanımız Bülent Kovancıoğluna, İlçe Protokolümüze, değerli delegelerimize, dava arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma ve tüm Foçalılara teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Seyfi GÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri