MHP ve AK Parti Balçova’da ortak yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi

MHP Balçova İlçe Başkanlığı ile AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu toplantısını ortak katılımla gerçekleştirdi. MHP’den yapılan açıklamada, Balçova’da başlayan birlikteliğin İzmir ve Türkiye’ye örnek olmasının hedeflendiği belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin ile AK Parti Balçova İlçe Teşkilat Başkanı Halit Aydın Kayacan, Cumhur İttifakı çatısı altında ortak yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

İki teşkilatın yöneticilerinin katıldığı toplantıda Balçova’nın sorunları, vatandaşların beklentileri ve ilçede yürütülecek çalışmalar ele alındı.

MHP Balçova İlçe Başkanlığı tarafından toplantının ardından yapılan açıklamada, organizasyonun İzmir ve Türkiye’de örnek teşkil edecek bir çalışma olduğu ifade edildi.

“BALÇOVA’DA YAKTIĞIMIZ MEŞALE TÜRKİYE’YE IŞIK OLACAK”

Açıklamada, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik anlayışına vurgu yapılarak, şu ifadelere yer verildi:

“Balçova’da yaktığımız bu birlik ve beraberlik meşalesinin, Türkiye’nin dört bir yanına ışık olacağına inanıyoruz. Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun şekilde; omuz omuza, gönül gönüle ve aynı hedef doğrultusunda Balçova’mızın sorunlarının çözümü, hemşehrilerimizin huzuru ve ilçemizin daha güzel yarınlara ulaşması için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.”

Makamların geçici, millete hizmet anlayışının ise kalıcı olduğu belirtilen açıklamada, Balçova’da başlayan iş birliğinin İzmir ve Türkiye’ye örnek olması temennisinde bulunuldu.

Açıklama, “Birlikten güç doğar, Cumhur İttifakı Türkiye’dir” mesajıyla tamamlandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri