Mirap A.Ş. Benzin istasyonunda engelliler için duyarlılık!

Bozyaka’da Eskiizmir Caddesi No:510 adresinde Mirap A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren Opet Benzin istasyonu, çalışanlarıyla birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ‘Engelleri Kaldırmak’ adına bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik çerçevesinde Destan Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’nden Engelli Öğrencileri benzin istasyonunda Opet’in maskotu OPEDO ile istasyon çalışanları birlikte ağırladılar. Etkinlikte çeşitli ikramların yanı sıra engelli öğrencilerle balon patlatma oyunu, el izleriyle duvar boyama gibi çeşitli oyunlar oynandı.


 
Etkinliği düzenlemelerindeki asıl amaçlarının bu özel öğrencilerle ilgili  ‘Farkındalık Yaratmak’ olduğunu belirten Opet İstasyon Müdürü Ufuk ALBAYRAK, “Bunun için gerekli olan tüm durumları elimizden geldiğince en uygun şekilde yapmak için çaba gösterdik. Etkinliğimize destek olarak Opet Bölge Müdürü Sayın Emrah Şener, Opet Saha Müdürü Sayın Deniz Güler ve Tuğra Ortak Sağlık Güvenlik Birimi çalışanları da katılım göstermişlerdir. Opet A.Ş.’ye, Destan Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine ve öğretmenlerine, Tuğra OSGB’ye,  ayrıca tüm Mirap Bozyaka çalışanlarına bu özel günde verdikleri destek için şükranlarımızı sunarız. En büyük engel sevgisizliktir, sevgiyle engelleri ortadan kaldıralım” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri