Netflix kullanıcıları dikkat! Televizyonlaşıyor

Netflix Direct modu için denemeler başladı

İçerik kalabalığının yarattığı karmaşayı ortadan kaldırmak isteyen Netflix, bu yüzden birçok yönetmen tarafından eleştirilmişti. Bu mod sayesinde televizyon kanallarında uygulanan “24 saatlik yayın” stratejisi hayata geçirilecek.

Netflix Direct modu nasıl çalışacak?

Kullanıcıların istediğini izleyebilme fırsatı önemli bir uygulama ve bu uygulama oldukça dikkat çekiyor. Zira geleneksel televizyonculuk anlayışıdan sıkılan ve kendisine dayatılan içerikleri izlemek istemeyen kişiler Netflix’i tercih ediyor. Bu mod aracılığı ile izlenen içeriklerin net bir başlangıç ve bitiş saati olacak. 5 Kasım 2020 tarihinden beri test edilen Direct’in aralık ayından itibaren yine sadece Fransa’da kullanılabileceği duyuruldu.

Şu anda sadece İnternet tarayıcıları üzerinden erişilebilen Direct, Netflix için hazırlanan resmî uygulamaya henüz eklenmedi. Ayrıca bu modun diğer ülkelerde kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor. Birçok kişi böylece sadece popüler içeriklerin değil yeni içeriklerin de rağbet göreceğini düşünüyor. Her ay onlarca içeriğin sunulması özellikle kendisine sadece Netflix’te yer bulan yeni içerikleri olumsuz bir şekilde etkileyebiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri