Nokia, Android Pie için ilk tarihleri açıkladı!

Google’ın yeni Android 9.0 Pie sürümünü yayınlayarak, Pixel serisi akıllı telefonları ile buluşturmasından kısa bir süre sonra, kullanıcılarına müjdeli haberi veren Nokia tüm modelleri için güncelleme yayınlayacağını açıklamıştı.

Güncellemeler konusunda kullanıcıların beğenisini kazanan Nokia için HMD Global’den yeni bir açıklama daha geldi. Nokia 6.1, Nokia, 6.1 Plus, Nokia 8 ve Nokia 8 Sirocco modellerinin Android Pie güncellemesini alacağı tarih açıklandı.

Nokia Android Pie güncellemesi için ilk tarihleri paylaştı!

Nokia tarafından paylaşılan görselde, Nokia 6.1 ve  Nokia 6.1 Plus modelleri için Ekim ayı işaret ediliyor. Yani herhangi bir aksaklık yaşanmaması halinde bu ay sonuna kadar her iki akıllı telefon için Android Pie güncellemesi yayınlanacak.


Şirketin amiral gemi modelleri olan, geçen yıl Ekim ayında Android 7.1 Nougat sürümü ile satışa sunulan Nokia 8 ve Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan Nokia 8 Sirocco ise Android Pie güncellemesini Kasım ayında alacak.

Güncelleme alacak cihazların tamamı şu şekilde; Nokia 1, Nokia 2, Nokia 2.1 (Android Go), Nokia 3, Nokia 3.1, Nokia 5, Nokia 5.1, Nokia 6, Nokia 6.1, 6.1 Plus, Nokia 7 (China-exclusive), 7 Plus, Nokia 8, 8 Sirocco, Nokia X6 ve Nokia X5.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri