Park açılışında Selvitopu'na tek kişilik protesto

Geçtiğimiz aylarda vefat eden Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Azad Fazla adına açılan parkın açılışında Karabağar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na şok protesto.

Karabağlar Vatan Mahallesi 9105 Sokak'ta açılan ve merhum Karabağlar Beediye Meclis Üyesi Azad Fazla'nın adının verildiği parkın açılışında Karabağlar Belediye Başkanı'na yaklaşan yaşlı bir bayan, başkana önce görevinin bitmesine kaç yıl kaldığını söyledi. Başkanın iki yıl daha kalacağını söylemesi üzerine "Yiyin yiyin biraz daha yiyin. Hizmet istiyoruz artık hizmet" diye cevap verdi. Kadının bu sözleri üzerine parkta bulunan özel güvenlikçiler ve zabıtalar kadını apar topar park dışına çıkardılar. Kadının götürülürken "Hizmet için çalışın hizmet için" demesi dikkatlerden

Bu arada kadının tepkisi üzerine zorla götürülmesi sırasında Belediye Başkanı'nın yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve bazı AK Partili Karabağlar ilçe yöneticilerinin olaya sessiz ve duyarsız kalması da dikkat çekti. Konuyla ilgili neden duyarsız kaldığıyla ilgili sorularımızı cevaplayan Bilal Doğan, "Kadının görüntüsü ve davranışlarıyla akıl sağlığı sorunu olan bir tip gibiydi. Mahalle muhtarı da kadının kendisine sık sık şikayet için geldiğini söylüyor" açıklamasında bulundu.

Buradan soruyoruz! Belediye başkanlarına hizmet talebinde bulunan vatandaşlar yaka paça dışarı mı atılır yoksa sorunları dinlenip çözüm için çaba mı sarfedilir?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri