Poyraz’a Orta Asya ve ve Orta Doğu’dan yoğun ilgi

Poyraz Zeytinyağları, WorldFood İstanbul 25. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği firmalardan biri oldu.

Zeytinyağı ürün yelpazesinden bir çok ürünüyle fuarda boy gösteren Poyraz Zeytinyağları, özellike Orta Asya Türki Cumhuriyetleri ve Orta Doğu ülkeleriyle önemli bağlantılar ve iş anlaşmaları gerçekleştirdi. 

122 ülke, 16.500 ziyaretçi

7-10 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 20 katılımcı ülke ve 313 yerli, 98 yabancı firmanın katıldığı WorldFood İstanbul 25. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda önemli temaslarda bulunduklarını belirten Poyraz Zeytinyağları Genel Müdürü Soykan Yanya özellikle Türki Cumhuriyetler ve Orda Doğu ülkelerinden gelen katılımcı ve ziyaretçilerle önemli bağlantılar kurduklarını ve başta ihracat alanında olmak  üzere bir çok ikili anlaşmalar yaptıklarını ifade etti. 

Bu tarz fuarların her sektöre faydalı olduğu gibi zeytinyağı sektörü için de çok önemli olduğunu belirten Yanya ”122 farklı ülkeden 2758’ü yabancı olmak üzere toplamda 16.500 ziyaretçinin gezdiği WorldFood İstanbul bu anlamda iş bağlantıları yapmak ve ürünlerinizi görücüye çıkarmak için çok faydalı imkanlar tanıyor. Artan pazar payımızda bu fuarların da katkısı büyük. Poyraz Zeytinyağları olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlarda boy göstermek, ikili bağlantılar yapmak önceliklerimiz arasında. Bu fuarı da gayet başarılı şekilde bir çok anlaşma ile kapadık. Sektörel olarak ülkemizde bu tarz fuarların artmasını diliyoruz” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri