Profesör Brandé Flamez, Çamlaraltı’na Konuk Oldu

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, Denge Psikolojik Danışmanlık ve Ege Bölgesi Özel Okullar Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Kriz Durumlarında Çocuklar ve Ebeveynleri ile Yaratıcı Teknikler ile Çalışma” konulu seminer, rehber öğretmenleri bir araya getirdi.

Çamlaraltı Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen seminer öncesi, Genel Müdür Gülçağ Gençer’le görüşen Amerika Lamar Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü Klinik Profesörü Dr. Brandé Flamez, Türkiye’de olmaktan ve buradaki öğretmenlerle ortak bir paylaşımda bulunmaktan ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Profesör Dr. Brandé Flamez tarafından İngilizce olarak gerçekleştirilen seminerde, günümüzün önemli sorunlarından biri olan çocuklar ve ebeveynleri arasındaki problemleri çözme teknikleri ve uygulamaları konusunda eğitici ve keyifli bir sunum gerçekleştirildi.

Brande Flamez kimdir?

Dr Brandé Flamez Amerika Birleşik Devletleri’nde Lamar Üniversitesi'nde Psikolojik Danışmanlık bölümünde klinik profesördür. Flamez aynı zamanda gelişmekte olan ülkelere bağış ve gönüllü hizmetler sunan sivil toplum kuruluşu SALT World (Serving and Learning Together)’ün CEO'su ve kurucusudur. Klinik geçmişi, toplum temelli ve özel danışmanlık ortamlarında çocuklarla, ergenlerle ve ailelerle çalışmayı içerir. Ayrıca, Dr. Flamez mahkemeler tarafından yönlendirilen ergenler için bir ayakta tedavi programı tasarlanmasında yardımcı olmuştur. Flamez psikolojik danışmanlık mesleğinde aktiftir. Amerikan Psikolojik Danışmanlık Derneği (ACA) yönetim kurulu üyeliği, Uluslararası Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği, ACA Finans Komitesi, ACA Yatırım Komitesi ve ACA Yayın Komitesi'ne başkanlık etmiştir. Aynı zamanda Hümanist Psikolojik Danışmanlar Derneği'nin (AHC) Geçmiş Dönem Başkanıdır. Şu anda Uluslararası Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği Geçmiş Dönem Başkanlığını ve AHC etik kurul başkanlığını yürütmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri