MEDYA EGE- İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Teknopark İzmir Genel Müdürü Dr. Sinan Yılmaz ve İZTEK A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ulaş Buhur ile bir araya geldi.
Toplantıda, bölgede yürütülen teknoloji geliştirme çalışmaları, Ar-Ge projeleri ve girişimcilik ekosistemine yönelik güncel faaliyetler ele alındı. Ayrıca, üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi ve Teknopark İzmir’in İzmir’in dünyaya açılan gözde teknokenti olma hedefi doğrultusunda yürütülen stratejik planlar değerlendirildi.
'BÖLGEDEKİ GÜNCEL FAALİYETLER'
Prof. Dr. Yusuf Baran, toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Teknopark İzmir Genel Müdürümüz Dr. Sinan Yılmaz ve İZTEK A.Ş. Genel Müdürümüz Ahmet Ulaş Buhur ile bir araya geldik. Bölgemizdeki güncel faaliyetler hakkında bilgi aldığım toplantı için Sayın Yılmaz ve Sayın Buhur’a teşekkür ederim.”