REKTÖRLÜK KUPASI MÜSABAKALARINDA ‘KUPA’ SEVİNCİ

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı ‘Rektörlük Kupası Spor Müsabakaları’ ödül töreni, Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu’nda yapıldı.

Bahar etkinlikleri kapsamında, her yıl geleneksel olarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Birimince organize edilen, Masa tenisi, Futsal, Streetball, Voleybol gibi branşlarda başarıyla yarışan öğrenci ve personel için kupa töreni düzenlendi.

Sporcuların kupa heyecanına, Rektör Prof.Dr. Saffet Köse, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Turan Gökçe, Prof.Dr.Adnan Kaya, Prof.Dr.Dr.İrfan Karadede’nin yanı sıra; Genel Sekreter Nurettin Memur, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Akif Savaş da ortak oldu.

İKÇÜ Halk Oyunları Topluluğunun sunduğu zeybek gösterisi ile başlayan ödül töreninde, başarılı sporcular kupalarını protokolün elinden aldı.

Masa Tenisi

Rektörlük Kupası Spor Müsabakaları Masa Tenisi dalında, İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Abdurrahman Tunç birincilik kupasını kaldırırken; ikincilik kupasını Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Abdullah Doruk Gökkaya, üçüncülük kupasını Diş Hekimliği Fakültesi’nden Kerem Ekmekçi kaldırdı.

Yine Masa Tenisi  dalında personel kategorisinde yarışan Anıl Uzun şampiyon olurken; ikincilik kupasını Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden Muhammed Avşar, üçüncülük kupasını da  İslami İlimler Fakültesi’nden Dr.Öğr.Üyesi Maksut Çetin kaldırdı.

Voleybol

Müsabakaların voleybol kategorisinin birincisi Yabancı Diller Yüksek Okulu B öğrenci takımı oldu. İkincilik ödülünü Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrenci takımı, üçüncülük ödülünü ise Yabancı Diller Yüksek Okulu A öğrenci takımı aldı.

Voleybol dalında birinci olan personel takımı ise Sosyal Bilimler Enstitüsü takımı oldu. İkinciliği Yabancı Diller Yüksekokulu takımı kazanırken;  üçüncülük ödülünü de Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı kazandı.

Streetball

Streetball dalında ise şampiyon olan takım Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrenci takımı oldu. İkincilik ödülü almaya hak kazanan Tıp Fakültesi öğrenci takımı olurken; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrenci takımı üçüncülük kupasını kaldırdı.

Futsal 

Futsal dalının birincisi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrenci takımı olurken; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İlk ve Acil Yardım Bölümü takımı ikinci, İslami İlimler Fakültesi öğrenci takımı da üçüncü oldu.

 

Personel Futsalın şampiyonu ise Sosyal Bilimler Enstitüsü takımı oldu. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı takımı ikincilik kupasının sahibi olurken; Yabancı Diller Yüksek Okulu takımı ise üçüncülük kupasını kaldırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri